To main content

Et Format Eiendom prosjekt

Utsyn I 3 himmelretninger

Begge leilighetsbyggene på RANVIKTOPPEN er sydvendte, med store vindusflater på tre kanter. Det gjør at leilighetene får gjennom- gående lys, samt panoramautsikt både mot sentrum og utover fjorden.

For lite lys kan gjøre oss lettere deprimerte, særlig i vinterhalvåret. Om vinteren gir ikke sola nok dagslys alene. Derfor legger vi stor vekt på godt lys i leilighetene. Alt for å gi deg økt trivsel og gode lysforhold gjennom hele året.

Ranviktoppen

God belysning er essensielt for trivsel. Dette har vi tatt høyde for i oppsettet av kontaktpunkter og lyskilder i leilighetene på Ranviktoppen.

Økt omgivelseslys gjør at vi føler oss bedre. Derfor er leilighetene på Ranviktoppen optimalt tegnet, for å gi deg rikelig med lys gjennom hele året.

Dagslys og utsyn er svært viktig for helse og trivsel. Lyset styrer menneskets døgnrytme. Når lys treffer øyet, skilles hormonet kortisol ut.
Det gjør at vi våkner og holder oss våkne.

 

Et sted du har lyst til å bo

Fra Ranviktoppen er det kort vei til det aller meste. Kun en liten spasertur unna, har du alt Sandefjord sentrum kan tilby, med sitt store utvalg av butikker, kafeer og restauranter, samt et rikt kultur- og servicetilbud. Dagligvarene handler du i en av de mange butikkene i umiddelbar nærhet.Området byr også på rikelig med rekreasjonsmuligheter; som småbåthavn og strand, golfbane, turstier, sykkelveier, idrettsanlegg og skiløyper.Den ideelle beliggenheten gjør Ranviktoppen til et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ta i bruk alt Sandefjord har å by på!

«Grønne lunger og lyse møteplasser»

Utearealene blir parkmessig opparbeidet, med parsellhager og gode rom for avslapning og hyggelig sosialt samvær. Kombinasjonen av skogen i bakkant og villaområdet nedenfor, gjør Ranviktoppen til et luftig og grønt sted å bo.

I hageanlegget kan du finne roen og slappe av på en benk for deg selv, i lune omgivelser, eller sitte i solen og nyte dagen mens du slår av en hyggelig prat med naboen og gode venner. Har du grønne fingre, kan du utfolde deg med dyrking av grønnsaker, frukt og bær i en av parsellhagene. Det vil også bli anlagt egne soner med lekeapparater, hvor barna kan få fritt spillerom i trygge omgivelser.

Lyse og moderne bad

Alle leilighetene på Ranviktoppen har to bad. Ett for deg, og ett for dine gjester. På veggene blir det lagt store fliser (25×40 cm), mens de oppvarmede gulvene dekkes av kvadratiske fliser (20×20 cm). Baderomsinnredningen blir levert av kvalitetsleverandør. Minst ett av badene har opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken for matlyst

Kjøkkenet er boligens hjerte og stedet hvor matgleden skal få spillerom. Ditt nye kjøkken på RANVIKTOPPEN skal være både inspirerende og praktisk. Kjøkkenet leveres av Sigdal, som tilbyr en rekke smarte løsninger og skreddersøm. Her kan du få tilpasset kjøkkenet eksakt etter dine lyster og behov.