To main content

Slipp lyset inn

På Ranviktoppen har vi ferdigstilt to flotte leilighetsbygg med 28 romslige og lyse leiligheter. Her bor du sentralt i rolige omgivelser, kun en kort spasertur fra Sandefjord sentrum.

BO LYST

Fra byggene er det vidt utsyn og panoramautsikt mot både byen og fjorden. I hver etasje er det kun to boenheter, noe som gir gjennomgående lys i alle leilighetene. Store vindusflater sørger for optimal utnyttelse av dagslyset. Leilighetene har to romslige balkonger hvor du kan nyte solen og utsikten, fra morgen til kveld.

Det skal være hyggelig både å komme hjem og få gjester på besøk, derfor får inngangspartiene og fellesarealene et representativt preg. Fra garasje- anlegget i underetasjen kan du ta heisen rett opp til inngangsdøren din.

Uteområdet vil bli parkmessig opparbeidet, med parsellhager og gode uterom for avslapning og hyggelig sosialt samvær. I umiddelbar nærhet, har du alt Sandefjord kan by på av rekreasjonsmuligheter og sentrumsfunksjoner.

Lystbetont investering

Det er behagelig og enkelt å bo på Ranviktoppen. Her kan du glemme snømåking, gressklipping, utvendig vedlikehold og andre bekymringer som følger med en enebolig. På Ranviktoppen sørger boligsameiet for at jobben blir gjort, slik at du får bedre tid til å gjøre de tingene du har mest lyst til.

ET STED DU HAR LYST TIL Å BO

Ranviktoppen ligger sentralt og fredelig til i sydvendt terreng, rett syd for Sandefjord sentrum. Her bor du godt, i et rolig og etablert nabolag, preget av gammel villabebyggelse.

LYSE MØTEPLASSER

Utearealene blir parkmessig opparbeidet, med parsellhager og gode rom for avslapning og hyggelig sosialt samvær. Kombinasjonen av skogen i bakkant og villaområdet nedenfor, gjør Ranviktoppen til et luftig og grønt sted å bo.