Byggetrinn 2 - Leiligheter

Byggetrinn 2 - Leiligheter

Eiketunet - innflytningsklare sommeren 2013

Stokke Hageby er et boligområde både for unge og eldre som ønsker å bo sentralt. Med nærheten til både Stokke sentrum og naturområder “rett utenfor stuedøra” får du både i pose og sekk. I tillegg er det kun 10 minutter med tog til Sandefjord, Tønsberg, og Torp flyplass. Nå presenterer vi leiligheter fra 70 til 80 kvm, på Eiketunet i Stokke Hageby.

Nå presenterer vi leiligheter i tomannsbolig på 70 kvm og 80 kvm på Eiketunet i Stokke Hageby.

Stokke Hageby er et nytt og allerede godt etablert boligfelt. Her har mange funnet sin nye bolig allerede, og nå presenterer vi flotte leiligheter i forskjellige størrelser. Velg mellom leilighet i første eller andre etasje i tomannsbolig på 64 kvm, eller en større leilighet på 72 - 80 eller 90 kvm. Leilighetene på 80 kvm ligger i 2. etasje med boder og parkeringsgarasj i første etasje. Stokke Hageby ligger syd for Stokke sentrum og inneholder både eneboliger og leiligheter.

«Hagebyen» er tegnet i flere mindre boligtun, og nå er det Eiketunet som står for tur. Eiketunet får sin egen «gate» og et fellesområde. Dette er andre byggetrinn, og nærmeste nabo til byggetrinn 1 som heter Bærefjelltunet.