To main content

Et prosjekt fra Format Eiendom AS

FILOSOFIEN BAK KJELLELIA

Uteanleggene er tilrettelagt for urban dyrking med parsellhager, utendørstrening, parkanlegg sosiale møteplasser. I utviklingen av Kjellelia har utforming av grøntanleggene mellom byggene vært viktig. Uteanleggene skal fremstå med høy kvalitet og være en bærebjelke og en identitetsmarkør for området. Format Eiendom har hatt fokus på bærekraftige miljø- og materialløsninger. Uteområdet er utformet av landskapsarkitekt basert på vår filosofi om å skape sosiale møteplasser og mulighet for urban dyrkning. De romslige oppholdsarealene inneholder en rekke aktivitetsmuligheter. Her skal det myldres, trenes og prates. Kort sagt være arealer som gir beboerne bedre psykisk og fysisk helse.

UNIK UTSIKT & BELIGGENHET

Kjellelia-prosjektet ligger perfekt orientert syd- og vestvendt i et godt etablert boligstrøk med Greveskogen i ryggen og fantastisk utsikt mot Slottsfjellet, Byfjorden og det flotte kulturlandskapet rundt Jarlsberg Hovedgård. Tomten er veldig solrik og gir alle våre leiligheter gode solforhold, samt at utsynet gir fine varierte «himmelkuliss»-opplevelser gjennom hele året. Det er kort gangavstand til byen og jernbanestasjonen, og utenfor stuedøren er det flere kilometer med turstier og flotte turmuligheter. Et hovedmål for oss i Format Eiendom har vært å skape et bærekraftig og annerledes bystrøk hvor robuste hus og miljøvennlige uterom gir status og økte verdier for beboerne.

Unike kvaliteter

 • Omkranset av vakre, private parkanlegg, med blant annet parsellhager, veksthus, vannspeil,
  treningsapparater og petanquebane.
 • «Flerbrukerhus»/gjesteleilighet for arrangementer, selskaper og overnatting
 • Romslige innglassede balkonger med tregulv på ca 12 – 25 m².
 • Kjøkken fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer.
 • Fritt fargevalg, nedforede tak og 1-stavs parkett.
 • Sykkelparkering og el-sykler til fri bruk.
 • Lavenergiboliger. Ventilasjon med innebygget varmepumpe og
  mulighet for sval-funksjoner.
 • Etablert boligområde.
 • Store vindusflater, flott utsikt med lite eller ingen innsyn

SOSIAL FOAJÉ MED KVALITET

Format Eiendom har lagt ned mye omtanke i utforming av et hyggelig, representativt og praktisk inngangsparti. Ved hovedinngangen anlegges en lun og beskyttet uteplass med bord og stoler, og en praktisk plass for sykler delvis overbygd med romdannende hekker. Området inntil inngangsdøra er hellelagt, overbygd og godt belyst. Vel innenfor døra blir du møtt av en lys foajé innredet med bord og et par stoler. Stedet for å hente posten og slå av en hyggelig prat med naboen.

GJESTELEILIGHET

I Lindekrona (trinn 1) er det bygget et “flerbrukshus”/gjesteleilighet som alle beboerne i Kjellelia får en andel i. Huset inneholder kjøkken, stue, soverom, bad og gjestetoalett. Leiligheten har store glassdører vendt mot syd og vest med utgang til overdekte utearealer. Her kan gjester og beboere nyte sommeren under pergolaen med utsyn til parkanlegg og parsellhager.

Ta steget i dag!